Over JanseVerhuizingen

Bij Janse Verhuizingen combineren we passie, toewijding en vakmanschap om u de best mogelijke verhuiservaring te bieden.

Onze Geschiedenis

Opgestart 8 jaar geleden met slechts een enkele sprinter, hebben we ons sindsdien gestaag uitgebreid tot een imposant wagenpark, dat een getuige is van onze toewijding en groei in de verhuiswereld. Onlangs hebben we zelf een belangrijke stap gezet en zijn we verhuisd van Den Haag naar Vlaardingen, maar onze ambitie blijft grenzeloos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Wij zijn onvermoeibaar servicegericht en streven ernaar om altijd vanuit uw voordeel te denken. Bij Janse Verhuizingen bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant met unieke behoeften en verwachtingen, en wij zetten alles op alles om die te overtreffen.

  • Verhuizingen: Van lokale verhuizingen tot internationale relocaties, wij staan voor u klaar.
  • Transport: Uw goederen zijn veilig in onze handen, of het nu gaat om intercity transport of internationale zendingen.
  • Koeriersdiensten: Snel, betrouwbaar en altijd op tijd, ons koeriersteam zorgt ervoor dat uw pakket op de bestemming aankomt.

In een wereld die zich steeds bewuster wordt van haar ecologische voetafdruk, is het voor Janse Verhuizingen essentieel om voorop te lopen in duurzame initiatieven binnen de verhuisbranche. Wij begrijpen dat verhuizingen, transport en koeriersdiensten impact hebben op het milieu. Daarom hebben we stappen ondernomen om deze impact te minimaliseren.

  • Groen wagenpark: We investeren voortdurend in de modernisering van ons wagenpark, met een focus op voertuigen die minder uitstoten en zuiniger zijn in verbruik.

  • Hergebruik van verpakkingsmateriaal: Waar mogelijk hergebruiken we verpakkingsmateriaal, zonder in te boeten op de veiligheid van uw bezittingen.

  • Energiezuinige faciliteiten: Onze opslagruimtes en kantoren zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten, waarbij gebruik wordt gemaakt van LED-verlichting en andere energiebesparende technologieën.

  • Training en bewustwording: Ons team wordt regelmatig getraind over de beste duurzame praktijken om ervoor te zorgen dat elk aspect van onze dienstverlening zo groen mogelijk is.

Bij Janse Verhuizingen zijn we trots op onze inzet voor een groenere planeet. We blijven zoeken naar innovatieve manieren om onze diensten milieuvriendelijker te maken en tegelijkertijd de hoge kwaliteit te bieden die onze klanten van ons verwachten.