Een piano verhuizen??
Waar moet je rekening mee houden?

Verhuizen

Verhuizen van een piano is een specialistisch vak. Het vereist uiterste zorg en aandacht om te voorkomen dat de piano beschadigd raakt tijdens het verhuisproces. Dit kan leiden tot hogere kosten voor het verhuizen van je piano, afhankelijk van verschillende factoren. De belangrijkste kostenpost is het vervoer van je piano. Het huren van een verhuiswagen is noodzakelijk om je piano veilig te vervoeren. Wij gebruiken speciale karretjes met demping op de wielen om de piano te beschermen tegen schade. Na het vervoer zal je piano opnieuw gestemd moeten worden. Bovendien is het belangrijk om het precieze verhuistraject te kennen, inclusief de afstand van de oude locatie naar de nieuwe locatie en de afstand van de voordeur naar de verhuiswagen.

Het aantal verhuizers is ook een factor die de kosten van het verhuizen van een piano kan beïnvloeden. Minimaal twee verhuizers zijn nodig voor het verhuizen van een piano, maar als je een vleugel hebt, zijn er minimaal drie verhuizers nodig. Dus de grootte van je piano kan invloed hebben op de totale verhuiskosten.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een verhuislift of hijskraan te huren om je piano te verhuizen, vooral als het niet mogelijk is om de piano via de voordeur te transporteren. Laat je advies geven door onze verhuisspecialist om te bepalen wat de beste optie is voor jouw specifieke verhuissituatie. Het is belangrijk om te onthouden dat het verhuizen van een piano een gecompliceerde taak kan zijn, dus het is verstandig om professionele hulp in te schakelen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en je piano veilig wordt vervoerd naar zijn nieuwe locatie.