Schilderijdoos

Senioren verhuizing

Wanneer uw leeftijd dus toeneemt kan het fijn zijn om anders te gaan wonen. Uw grotere woning inruilen voor een kleinere of gelijkvloerse seniorenwoning. Dit is dus een keuze die veel senioren maken of moeten maken. Uiteraard brengt een senioren verhuizing dus vaak een hoop planning en emoties met zich mee. Hiermee zullen wij u dan dus ook zo uitgebreid mogelijk ondersteunen en de dus nodige service bieden waar mogelijk. 

Senioren verhuizing

Een senioren verhuizing is dus  toch heel anders dan een reguliere verhuizing. Er zijn een aantal verschillen waar Janseverhuizingen rekening mee moeten houden.  Daarom hebben we bij janseverhuizingen ons de laatste jaren gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Lees verder over onze mogelijkheden voor een seniorenverhuizing. Wilt u contact met ons opnemen voor een seniorenverhuizing? Vraag dan vrijblijven een offerte aan!

·         Snelle verhuizing, vaak al binnen een dag

·         Veel ervaring met het verhuizen van senioren

·         Administratie op papier

·         Professionele verhuismaterialen

Seniorenverhuizing

Wat zijn de kosten van een senioren verhuizing?

Bent u op zoek naar een seniorenverhuizing en wilt u dus graag de kosten hiervan weten? De kosten hangen af van vele factoren waardoor wij geen standaard prijzen hanteren. Iedere verhuizing is dus anders. Wat is de afstand tussen uw oude en nieuwe woning? Naar welke etage wordt er verhuisd? Wilt u dat wij voor u inpakken?  dit zijn onder andere factoren die zeer bepalend zijn voor de offerte van een seniorenverhuizing.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.