Seniorenverhuizing

Wanneer uw leeftijd toeneemt kan het fijn zijn om kleiner te wonen. Uw grotere woning inruilen voor een kleinere en gelijkvloerse seniorenwoning. Dit is een keuze die veel senioren maken.

Een seniorenverhuizing is niet heel anders dan een normale verhuizing. Toch zijn er een aantal verschillen waar Janseverhuizingen rekening mee moeten houden.  Daarom heeft janseverhuizingen ons de laatste jaren onder andere gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Lees verder over onze mogelijkheden van een seniorenverhuizing. Wilt u contact met ons opnemen voor een seniorenverhuizing? Vraag dan vrijblijven een offerte aan!

  • Snelle verhuizing, vaak al binnen een dag
  • Veel ervaring met het verhuizen van senioren
  • Verhuizen zonder schade aan uw spullen
  • Professioneel verhuismaterialen

Wat zijn de kosten van een seniorenverhuizing?

Bent u op zoek naar een seniorenverhuizing en wilt u graag de kosten hiervan weten? De kosten hangen af van vele factoren waardoor wij geen standaard prijzen hanteren. Iedere verhuizing is anders. Wat is de afstand tussen uw oude en nieuwe woning? Naar welke etage wordt er verhuisd? Al deze factoren zijn afhankelijk van de kosten van een seniorenverhuizing.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord.