Seniorenverhuizin

Seniorenverhuizing

Wanneer uw leeftijd toeneemt kan het fijn zijn om anders te gaan wonen. Uw grotere woning inruilen voor een kleinere of gelijkvloerse seniorenwoning. Dit is een keuze die veel senioren maken of moeten maken. Uiteraard brengt dit vaak een hoop planning en emoties met zich mee. Hiermee zullen wij u dan ook zo uitgebreid mogelijk ondersteunen en de nodige service bieden waar mogelijk. 

 

Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing is toch heel anders dan een reguliere verhuizing. Er zijn een aantal verschillen waar Janseverhuizingen rekening mee moeten houden.  Daarom hebben we bij janseverhuizingen ons de laatste jaren gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Lees verder over onze mogelijkheden voor een seniorenverhuizing. Wilt u contact met ons opnemen voor een seniorenverhuizing? Vraag dan vrijblijven een offerte aan!

·         Snelle verhuizing, vaak al binnen een dag

·         Veel ervaring met het verhuizen van senioren

·         Administratie op papier

·         Professionele verhuismaterialen

Seniorenverhuizing

Wat zijn de kosten van een seniorenverhuizing?

Bent u op zoek naar een seniorenverhuizing en wilt u graag de kosten hiervan weten? De kosten hangen af van vele factoren waardoor wij geen standaard prijzen hanteren. Iedere verhuizing is anders. Wat is de afstand tussen uw oude en nieuwe woning? Naar welke etage wordt er verhuisd? Wilt u dat wij voor u inpakken?  dit zijn onder andere factoren die zeer bepalend zijn voor de offerte van een seniorenverhuizing.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.