Verhuiskosten

Team Janseverhuizingen

Voor alle verhuisdiensten is het aantal benodigde verhuizers helemaal van uw wensen afhankelijk. Voor een efficiënte verhuizing adviseren mij minimaal 3 verhuizers per 20m3. Iedere woning heeft zijn eigen bijzonderheden en hoort daar ook naar behandeld te worden. Daarom raden wij aan om een offerte op maat aan te vragen. Als u toch liever zelf meehelpt kan dat uiteraard ook!. Dit zal dan ook terug te vinden zijn in de kosten van uw verhuizing. 

Stel je vraag

aan ons team!

Wij bieden een breed scala aan verhuiswagens. vanaf 5m3 verhuiswagen t/m 80m3 staat ons wagenpark voor u klaar. Dit word helemaal aangepast naar de grootte van uw verhuisdiensten en wensen. Wij hanteren duidelijke prijzen. Geen voorrijkosten, reisafstand tussen nieuwe en ouwe woning zitten bij ons allemaal inbegrepen. 

Verhuizen van uw huidige naar uw nieuwe woning

Onze verhuizingsteam  heeft een uitgebreide service in zijn verhuisdiensten, wanneer u van en naar een woning verhuist. Naast het vervoer, het in- en uitpakken en de bijkomende klussen, bieden wij u bijvoorbeeld de mogelijkheid uw spullen tijdelijk onder te brengen in onze opslag. Wij beschikken over een verhuislift service, voor het geval u op een hoger gelegen etage woont.

Waarom janseverhuizingen

Wij bieden je

Verhuisservice

Montageservice

Opslag

Klein Transport

Internationaal

Verhuislift