Verhuizen

Tijdelijk opslaan?

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van onze opslagruimte. Onze goed beveiligde opslagruimtes bevinden zich door heel Nederland, waardoor u uw spullen altijd bij u in de buurt kunt opslaan.
U kunt uw spullen zelf naar ons toe brengen of door ons bij u thuis laten ophalen door een van onze goed uitgeruste verhuiswagens. Wilt u weer beschikken over de opslag van uw inboedel? Met één telefoontje bezorgen wij uw inboedel op de door u aangewezen locatie.
Opslag

Tijdelijk opslaan
Rondom uw verhuizing kunnen er  tal van redenen zijn waarom het beter is om uw spullen tijdelijk even 
onder te brengen in een opslag. Bijvoorbeeld wanneer uw nieuwe huis nog niet af is en de huidige woning al is verkocht, als u uw huis nog wilt opknappen of wanneer u bijvoorbeeld een tijdje in het buitenland verblijft en plaats wilt maken voor huurders.

Opslag

Voordelig

Zo voordelig mogelijk een veilige en warme plek huren voor al uw spullen!

inpakservice

Je kan direct zien hoeveel jouw verhuizing of opslag met Janseverhuizingen kost door jouw gegevens door te geven. Vervolgens kan je gemakkelijk een reservering plaatsen.

Opslag

Wij maken het u graag gemakkelijk! Wij halen uw spullen op en slaan ze ook voor u op ! Neem contact op voor verdere details.